November 2018

Als november op de kalender staat dan is het eind van het jaar in zicht. Nu wordt het buiten toch echt kouder en guurder. De avonden worden met de dag korter en ik heb zelfs alweer het ijs van de auto ruiten mogen krabben. Voor mij was dit een maand met veel nieuwe dingen en ontwikkelingen op persoonlijk maar een op maatschappelijk gebied.

1 Starten met Bloggen

Schrijven is eigenlijk helemaal niks voor mij en dan start ik toch met mijn blog pagina deze maand. Schrijven is eigenlijk alleen niets voor mij omdat ik misschien taalkundig wel niet de beste ben, maar dingen delen en ergens over vertellen dat vind ik wel heel leuk. Ik hoop mensen te kunnen inspireren en te motiveren door middel van het delen van mijn passie voor sport en coaching. Vanaf nu zal ik regelmatig hier te vinden zijn dus zou het leuk vinden als je ik je hier ook mag verwelkomen.

2 Nieuwe uitdaging

Zo ontzettend leuk, ook zorgde de maand november ervoor dat ik begin van het nieuwe jaar aan de slag kan als trainer en coach bij Bootcamp Oldebroek. Na afgelopen zomer heb ik voor mijzelf de keus gemaakt mij meer te gaan richten op fitness en voeding en ben ik gestart met de opleiding zelfstandig personal trainer. Zoals je misschien in het stuk “over mij” wel hebt gelezen kan ik onwijs veel voldoening halen uit de prestaties van anderen en het helpen van voor hun gestelde doelen. Het werkzaam kunnen zijn bij Bootcamp Oldebroek zal mijn kennis enorm gaan verbreden en meer leren over het geven van training op elk niveau.
Ik heb enorm veel zin om te beginnen, zou leuk zijn als ik je daar eens zou zien!

3 Reviews

En dan ineens staat er een pakketje op tafel, gebracht door een vriendelijke man van DHL.
Ook al ben ik nog maar net begonnen met bloggen over sport, voeding en lifestyle toch kreeg ik nu al de kans van Fysker Natural om een review te gaan schrijven over een gloednieuw product.
Iedereen gebruikt ze wel de eiwit shakes, de een nog beter dan de ander en ze schreeuwen allemaal dat ze de beste eiwitten hebben. Als sporter ontkom je niet aan eiwitten omdat het essentieel is voor de opbouw en herstel van je spiermassa. Waar je ook kijkt de eiwitten zijn altijd afkomstig uit melk, nou die tijd is voorbij maar over hoe dat precies zit ga ik in een later blog uitgebreid over vertellen.

4 Hof van Saksen

Wat een geweldig weekend, Hof van Saksen is echt onwijs leuk! Mijn vader werd deze maand 65 jaar en nam ons daarom mee voor een lang weekend Hof van Saksen. Zwemmen, Zwemmen, knutselen, bouwen, klimmen en weer Zwemmen haha. In een prachtig verblijf hebben we enorm genoten en een gezellig feestje gevierd. Het is echt een aanrader, het zwembad is ook echt zo gaaf 🙂

Ik heb enorm veel zin in de december maand, het is toch een speciale maand in het jaar. Niet omdat het de laatste is maar ook omdat het toch de mooiste feestmaand van het jaar is met vrienden en familie.
December gaat voor mij op maatschappelijk gebied hopelijk nog veel meer brengen, dat lees je uiteraard in een later blog!

Geniet van de feestdagen.

Groetjes Christian